无忧启动论坛

系统gho:最纯净好用系统下载站广告联系 微信:wuyouceo QQ:184822951

[分享] 截至人员

早上好。
我从那时起就是一名会员,但我很抱歉现在不得不打个招呼。
我经常访问,我总是对你宝贵的智慧印象深刻。
我的爱好是制作Windows调整和PE。 我们经营一个个人网站。
谢谢。
推荐

搞笑

推荐
什么鸟都有            

你好,请问你是外国人吗?这是机器翻译的吗?
Hello, excuse me,are you a foreigner? Is this Machine translation?

You and I have time difference, we are late at night, so for the time being, few people read and reply to your message.
     --------This is also a response from machine translation.

你的機器翻譯。 對不起  详情 回复 发表于 2019-2-23 11:09

机器翻译得还可以,基本看不懂

你的機器翻譯。 對不起  详情 回复 发表于 2019-2-23 11:09

是基本可以看懂

什么情况

我想打招呼。  详情 回复 发表于 2019-2-23 11:11

liangyi 发表于 2019-2-22 23:01
你好,请问你是外国人吗?这是机器翻译的吗?
Hello, excuse me,are you a foreigner? Is this Machine t ...

你的機器翻譯。 對不起

我有点看不懂了,你用的是谷歌翻译吗,这对于英译中可能翻译得不大准确,因为你的回复是“你的機器翻譯。對不起” I am a little confused, do you use Google translation? This may not be accurate for English  详情 回复 发表于 2019-2-23 11:52

fengye0111 发表于 2019-2-22 23:12
机器翻译得还可以,基本看不懂

你的機器翻譯。 對不起

我想打招呼。

Are you Korean?

free2160 发表于 2019-2-23 11:09
你的機器翻譯。 對不起

我有点看不懂了。你用的是谷歌翻译吗?这对于英译中可能翻译得不大准确。你的回复是“你的機器翻譯。對不起”
I am a little confused. Do you use Google translation? This may not be accurate for English to Chinese translation. your reply is "your machine translation. I'm sorry"

由于语言习惯差异,或许你可以直接发英文消息,我们用自己的机器翻译成中文,这样我们容易理解
对于你的消息,我尝试作了调整,以方便我们理解。
你阅读一下这是否是你想要表达的意思。

大家好。
我从2015年起就是一名论坛会员,但很抱歉我现在才跟大家打招呼。
我经常访问这个论坛,你们的智慧令我印象深刻。
我的爱好是制作 优化过的Windows和PE。
我们经营一个个人网站。
谢谢。

Because of the differences in language habits,maybe you can send English messages directly. We use our own machine to translate them into Chinese so that we can understand them easily.
I've tried to adjust your message to make it easier for us to understand.
You read it to see if it means what you want to say.

Hello everyone.
I've been a BBS member since 2015, but I'm sorry I didn't say hello until now.
I often visit this BBS, and I'm impressed by your wisdom.
My hobby is making optimized Windows and PE.
We run a personal website.
Thank you.

frg521 发表于 2019-2-23 12:23
...

估计是西半球的,因为楼主帖子是昨晚21点发的,开头却是“早上好”

现在流行玩这个了?

用什么机器翻译的啊

我用韓語。